Metode de livrare

Livrarea Produselor comandate pe acest site se va efectua exclusiv pe teritoriul României. Livrarea se va efectua prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care colaborează societatea URBAN WEB TREND S.R.L.

De asemenea, produsele pot fi predate personal în București, opțiune disponibilă în momentul plasării comenzii.

Taxele de livrare

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare.

Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu Prețul Produselor.

Important: Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte și se achită cash, la curier, care emite chitanță separat.

Timp de livrare

După ce ați primit confirmarea prin e-mail și SMS a comenzii dvs., aceasta va fi procesată de noi în 1-2 zile lucrătoare și vă va fi livrată prin curierat rapid într-un termen estimativ de cel mult 2-3 zile lucrătoare de la expedierea comenzii.

În cazul în care din, indiferent ce motive, termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

Livrarea gratuită a comenzilor se aplică la toate comenzile cu produse de minimum 299 lei și la cele prin predare personală (zona Diham)