Date fiscale de identificare a societății

Nume companie: URBAN WEB TREND S.R.L.

CUI: 40394141

RC: J40 /208 /2019

Sediu social: Șos. Pantelimon nr. 311, bl. 7, sc. C, et. 8, Sector 2, Bucureşti

Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.stocurban.ro

Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea URBAN WEB TREND S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 40394141, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40 /208 /2019, cu capital social în valoare de 200 de lei și cu sediul social la adresa B-dul Mărășești nr. 42, sector 4, Bucureşti.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plată acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Termeni și condiții

Aplicarea Termenilor şi Condiţiilor. Modificarea şi actualizarea acestora

Navigarea pe acest Site şi folosirea Magazinului online StocUrban.ro, deținut și administrat de societatea URBAN WEB TREND S.R.L.,  implică acceptarea în totalitate a Termenilor şi Condiţiilor. Utilizatorul site-ului și/sau Clientul declară că a înţeles pe deplin şi este de acord cu Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos. Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor "Termeni şi Condiţii", fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în niciun fel. Folosind site-ul vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor "Termeni şi Condiţii", respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract.

URBAN WEB TREND S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informaţie din conţinutul Site-ului,precum şi de a actualiza oricând consideră necesar aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă.

Politica de vânzare online

Magazinul online este destinat persoanelor fizice, precum și persoanelor juridice, care solicită livrarea Produselor doar pe teritoriul României. URBAN WEB TREND S.R.L. își rezervă dreptul unilateral de a selecta produsele disponibile, de a adauga sau înlatura anumite produse, mărimi sau culori ale acestora, de a efectua sau înceta oricând anumite campanii publicitare, precum și de a efectua orice modificare cu privire la prețul produselor.

Accesul pe Site și/sau la Magazinul online poate fi restricționat anumitor Utilizatori sau Clienți, în cazul în care proprietarul Magazinului online/Site-ului consideră că are motive justificate să considere că este prejudiciat prin activitatea /conduita respectivului Utilizator/Client sau că se încalcă acești Termeni și Condiții, se comite un caz de fraudă sau se încalcă legea aplicabilă. Utilizatorul/Clientul al cărui acces pe Site, respectiv la Magazinul online, a fost astfel restricționat se poate adresa cu o solicitare departamentului de relații cu clienții, arătat la secțiunea "Contact", pentru a fi informat cu privire la motivele restricționării.

Procedura de efectuare a comenzii

Pentru a putea plasa o Comandă, Utilizatorul trebuie să se înregistreze și să își creeze un Cont, securizat cu parolă, prin furnziarea unei adrese personale, validă de e-mail, și prin completarea tuturor celorlalte date solicitate (nume, prenume, sex, adresă, dată naștere, număr de telefon de contact, adresă de livrare, adresă de e-mail, etc).

După selectarea Produsului dorit, Clientul trebuie să selecteze opțiunea "adaugă în coș", după care Produsul este adăugat automat în "Coșul de Cumpărături", a cărui iconiță este vizibilă pe bara de navigare din partea dreaptă de sus a paginii. Clientul poate oricând verifica Coșul de Cumpărături făcând click pe iconiță coșului.

Prin selectarea opțiunii "Finalizează", se va deschide o pagină în care Clientul va trebui să introducă toate datele pentru încheierea tranzacției și livrarea Produselor, prin selectarea atât a metodei/locului de livrare, cât și a modalității de plată.

Comanda minimă este de 29 lei.

Modalitățile de plată acceptate sunt următoarele:

1. Plată prin transfer bancar înaintea livrării

Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:
Când efectuați plata vă rugăm să indicați numărul comenzii de pe site sau numărul facturii.
Vă rugăm să transferați suma întreagă în următorul cont:
Nume: URBAN WEB TREND SRL
IBAN: RO78INGB0000999908729216
Banca: ING

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


În cazul plății în avans, expedierea bunurilor are loc doar după ce plata este înregistrată în contul nostru. Plata trebuie să fie confirmată în 3 zile de la plasarea comenzii. Acesta este timpul de rezervare a unei comenzi. Dacă plata nu este confirmată în 3 zile, comanda va fi anulată automat. Vă rugăm să luați în considerare faptul că poate dura 1-2 zile pentru confirmarea unui transfer bancar. De aceea vă vom trimite un mesaj de reamintire înainte de termenul limită.

Modificarea/Abandonarea comenzii până la plată.

În orice stadiu al efectuării comenzii, până la efectuarea plății, Clientul poate modifica și/sau abandona o comandă. O comandă abandonată nu va fi procesată și nu va naște niciun fel de obligații pentru proprietarul magazinului online.

În mod excepțional, în cazul în care Clientul dorește, acesta poate anula o Comandă prin folosirea butonului "anulare comandă", condiţia fiind ca anularea să se facă în cel mult 15 minute de la plasarea Comenzii și înainte ca aceasta să fie confirmată de Vânzător prin e-mail. Această opțiune poate fi de asemenea exercitată, sub incidenţa aceloraşi termeni şi condiţii, prin telefon sau e-mail, folosind datele de contact arătate la secțiunea "Contact" din Site. Anularea Comenzii va fi confirmată de Vânzător prin e-mail. O Comandă astfel anulată nu va da naștere nici unei obligații pentru Vânzător, atâta timp cât Prețul și taxele de livrare nu au fost încasate de acesta.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

- Clientul a introdus datele de contact/de livrare incomplet sau incorect

- Identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv un preț eronat sau o ofertă promoțională

- Clientul nu a putut fi contactat înaintea expedierii produselor pentru confirmarea comenzii 

- Clientul nu a confirmat comanda prin răspuns la SMS-ul generat automat de confirmare 

Procedura de confirmare a comenzii

După finalizarea Comenzii și plasarea acesteia, Clientul va primi la adresa de e-mail furnizată în momentul înregistrării, un mesaj de confirmare a procesării Comenzii. Confirmarea va include o recapitulare a Produselor, prețului și modalității de plată alese, precum şi a locului, modalității și costurilor de livrare. Până la confirmarea Comenzii, proprietarul magazinului online nu are față de Client obligația de livrare. De asemenea, Clientul va primi un SMS de confirmare care include lista produselor comandate și adresa de livrare, la care Clientul trebuie să răspundă pentru trimiterea comenzii.

Deși administratorii magazinului se asigură permanent că toate produsele de pe Site, marcate ca atare, sunt disponibile, pot există situații excepționale (spre exemplu în cazul unor comenzi simultane; în cazul unor defecțiuni de ordin tehnic apărute în administrarea magazinului online etc.) în care un produs să fie totuși indisponibil, astfel încât comanda să nu poată fi acceptată. In cazul aparitiei unei astfel de situații, Clientul va fi informat prin e-mail și SMS.

Ori de câte ori o comandă nu poate fi acceptată, indiferent de motive, Clientul va fi informat, aceasta fiind singura responsabilitate a proprietarului magazinului online.

Preţul

Prețul este stabilit pentru fiecare Produs în parte. Prețul arătat nu conține taxele de livrare, care se evidențiază separat.

Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, așa cum este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare a Comenzii, este prețul ferm pe care Clientul este obligat să îl plătească pentru Produsele comandate. Prețul arătat în comandă finalizată, plasată și confirmată nu se va schimba, indiferent dacă ulterior acelui moment stocurban.ro realizează anumite campanii promoționale referitoare la aceleași Produse sau modifică prețul acestora.

Facturare şi plată

Pe baza datelor furnizate la înregistrarea Contului, URBAN WEB TREND S.R.L. va emite către Client factura în format electronic și o va trimite Clientului la adresă de e-mail furnizată de acesta și/sau fizic, care se va regăsi în coletul trimis către Client. Clientul declară că înțelege și acceptă expres aceste modalități de facturare.

Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii, respectiv:

- Plată în numerar la livrare

- Plată prin transfer bancar înaintea livrării

Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:
Când efectuați plata vă rugăm să indicați numărul comenzii de pe site sau numărul facturii.
Vă rugăm să transferați suma întreagă în următorul cont:
Nume: URBAN WEB TREND SRL
IBAN: RO78INGB0000999908729216
Banca: ING

Alte mențiuni:

Nu se acceptă carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată!

Va rugăm să aveți grijă la e-mail-urile de tip phishing.

Livrarea

Livrarea Produselor comandate pe acest Site se va efectua exclusiv pe teritoriul României. Livrarea se va efectua prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care colaborează societatea URBAN WEB TREND S.R.L..

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu Prețul Produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

După ce ați primit confirmarea prin e-mail și SMS a comenzii dvs., aceasta va fi procesată de noi în 1-2 zile lucrătoare și vă va fi livrată prin curierat rapid într-un termen estimativ de cel mult 2-3 zile lucrătoare de la expedierea comenzii. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

COMENZI REFUZATE ȘI NELIVRATE (RETURNATE AUTOMAT)

Dacă a fost plasată o comandă de către Client (destinatar), care ulterior a refuzat comanda și aceasta s-a întors la URBAN WEB TREND S.R.L. (expeditor) după 3 încercări eșuate de livrare, Clientul va fi marcat în baza de date ca fiind "neserios".

Astfel, URBAN WEB TREND S.R.L. își rezervă dreptul să refuze următoarele comenzi plasate de același Client cu istoric problematic, sau să solicite plata în avans a întregii comenzi + o taxă suplimentară de trasport tur-retur, pe care URBAN WEB TREND S.R.L. a suportat-o la prima comandă problematică.

Returul Produselor. Returnarea Preţului şi taxelor de livrare

Clientul poate returna produsele doar în cazul prezentării unui motiv just și real, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Dacă decide returneze un produs, Clientul este obligat să anunțe Vânzătorul, cel târziu în cea de-a 14-a zi calendaristică, calculată de la data livrării coletului,  folosind datele de contact arătate la secțiunea "Contact" din Site.

În cazul retururilor, realizate cu îndeplinirea cerințelor de timp și de formă arătate mai sus, Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate, curate (fără însă să fi fost curatate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, în ambalajul în care au fost primite, în termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anunțarea deciziei de retragere, prin aceeași metodă de livrare folosită în momentul livrării comenzii.

În cazul în care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care să fie în stare corespunzătoare, întocmai ca Produsul.

Nu se acceptă returnarea produselor care, prin natura lor, inclusiv din rațiuni de igienă/sănătate publică, nu pot fi returnate, cum ar fi produse de lenjerie intimă, costume de baie, ciorapi, măști tubulare de față şi produse cosmetice desigilate.

În cazul în care Produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, Clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită Clientului de către Vânzător. Clientul este răspunzător pentru orice valoare diminuată a Produselor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării lor.

În termen de cel mult 14 zile de la data returnării Produselor şi accesoriilor acestora, în stare corespunzătoare, conform celor arătate în acești Termeni şi Condiții, Vânzătorul va restitui Clientului Prețul acestora astfel cum a fost încasat şi taxa de livrare plătită de Client Curierului pentru livrarea Produselor. În cazul în care nu a fost vorba de un produs defect sau eroare din partea Magazinului, sau dacă Clientul alege să păstreze anumite Produse şi să anuleze doar parțial Comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată.

Important: 

URBAN WEB TREND S.R.L. NU deține stocuri fizice de marfă și niciun produs afișat pe site NU are un stoc fizic.

RETUR TRICOURI

Toate tricourile, sunt realizate doar LA COMANDĂ, pe dimensiunile și culorile alese de Client. Tricourile și imprimeurile tricourilor afișate pe site sunt doar cu titlul de prezentare, produsele fiind personalizate la un furnizor partener, după specificațiile alese de client. 
Astfel, tricourile de pe site se încadrează la produse personalizate, confecționate la cererea clientului, după specificațiile prezentate de consumator și/sau personalizate (culoare, imprimeu, mărime) NU pot fi returnate. 
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].” 
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c)-"Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: [...] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar [...]."

Excepție de la rândul de mai sus fac produsele primite cu defect sau care nu sunt conforme cu Comanda finală plasată de Client, caz în care URBAN WEB TREND S.R.L. își asumă responsabilitatea de a schimba produsul cu unul care nu prezintă defect sau cu returnarea sumei integrale plătite de Client, inclusiv a taxei de transport.

RETUR GENERAL

Celelalte produse de pe site, aflate în categoria de Accesorii, pot fi returnate conform legii în vigoare, în maximum 14 zile calendaristice de la primirea lor. 

În acest caz, plata transportului se va plăti, după caz:

- de către client (dacă returul se face pe motive precum: "nu îmi place materialul/țesătura", "m-am răzgândit, nu îl mai vreau", "nu mi se potrivește mărimea", "am ales greșit culoare/mărimea" și alte motive care nu reprezintă o eroare din parte StocUrban.ro).

- de către StocUrban.ro (dacă returul se face pe motive precum: produs defect, produs pătat, produs rupt, produs primit greșit, produs primit cu mărime sau culoare diferită față de cea din comandă, etc).

Plângeri referitoare la conformitatea Produselor

Produsele care fac obiectul comercializării prin intermediul magazinului online sunt produse noi, (majoritatea fiind tricouri personalizate), care nu prezintă defecte.

Clientul este rugat să acorde atenție culorilor Produselor și să ia în considerare faptul că, datorită setărilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale Produselor livrate pot prezenta diferențe față de ce a afișat calculatorul/dispozitivul electronic al Clientului la momentul efectuării Comenzii. Aceste diferențe nu se vor considera neconformități.

În cazul în care Produsele prezintă defecte, constatate in termen de cel mult 14 zile calendaristicede la livrare sau intervenite în perioadă de garanție, stabilită conform legii, Clientul se poate adresa cu o reclamație transmisă prin e-mail la adresa aratată la Secţiunea Contact și să returneze Produsele.

În cazul în care Vânzătorul constată reclamația Clientului ca fiind întemeiată, Produsele cu defecte vor fi înlocuite sau, în caz de imposibilitate de înlocuire, Clientului i se va restitui Prețul împreună cu taxele de livrare, în termen de 14 zile de la soluționarea reclamației.

În cazul în care reclamația va fi considerată că neîntemeiată (pentru că s-a răzgândit și nu îl mai dorește sau pentru că nu îi place materialul/imprimeul), returul nu poate fi efectuat sau, în cazul unor excepții de la această regulă, taxa de transport tur-retur va fi suportată de către Client.

Despre soluționarea reclamației și soluția adoptată conform celor arătate anterior, Clientul va fi informat prin e-mail SMS sau telefonic, la datele furnizate la înregistrare.

Proprietate intelectuală

Întreg conținutul Site-ului este proprietatea exclusivă a Site-ului stocurban.ro.

Utilizatorului/Clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al Site-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț, în alt scop decât cel de a încheia /executa un Contract pentru Produse și a se informa despre Produsele comercializate pe Site, fără a exista un acord scris prealabil al Site-ului stocurban.ro în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a Site-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

Promovarea produselor

Pentru promovarea Produselor, proprietarul magazinului poate trimite Newslettere Utilizatorului/Clientului în mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, cu asigurarea/respectarea confidențialității privind datele furnizate de Utilizator/Client.

Diverse

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE
Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru StocUrban.ro și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Nume companie: URBAN WEB TREND S.R.L.

CUI: 40394141

RC: J40 /208 /2019

Sediu social: B-dul Mărășești nr. 42, sector 4, Bucureşti

Politica de confidențialitate - GDPR 2019

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara StocUrban.ro. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre (către firmele de curierat cu care colaborăm pentru a vă putea expedia comanda, către programul de facturare Saga pentru a vă putea emite facture fiscală etc).

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta StocUrban.ro prin intermediul formularului de contact, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori StocUrban.ro vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe StocUrban.ro, puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de StocUrban.ro, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la StocUrban.ro, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la StocUrban.ro a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* anunțând în mod expres acest lucru prin orice mijloc de contact disponibil pe site (mail, formular de contact, telefonic etc)

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca StocUrban.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, StocUrban.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, StocUrban.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă StocUrban.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa contact@stocurban.ro.

RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR:

Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa contact@stocurban.ro, menționând “GDPR” în subiectul mesajului.

DREPTUL DE A DEPUNE O PLÂNGERE LA O AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE:
Dacă sunteți de părere că StocUrban.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

ACTUALIZĂRI ALE NOTIFICĂRII DE CONFIDENȚIALITATE:

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

DE CE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe StocUrban.ro, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și sugestiile. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.

CE TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, dar și adresa completă de livrare;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre credit;
* informații despre comenzi.

Dacă aveți un cont pe StocUrban.ro, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:

* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?
Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Verificarea identității sau verificarea creditului de către agenții de informații privind creditul și de către agenții de colectare a creanțelor.

Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

PENTRU CÂT TIMP VĂ SALVĂM DATELE?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul. Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an. După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

COOKIE-URI

Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Simpla vizitare și utilizare a site-ului StocUrban.ro reprezintă că sunteți de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

Cum folosim cookie-urile?
Utilizăm cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile dumneavoastră dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă conectați la site. Vom folosi cookie-uri pentru a vă salva produsele favorite.

Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteți conectat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături.

Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a vă oferi materiale de marketing relevante.

Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.

De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a vă oferi marketing pe alte site-uri/canale.


Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a vă prezenta materiale relevante.