SPECIAL de Crăciun Sunt 10 produse.

Filtre active

Tricou bărbați Stay Ho Ho Home

Tricou bărbați Stay Ho Ho Home Știm că aceste Sărbători nu vor fi tocmai cum ți-ai dorit (f#ck COVID-19, right?!). Fii, totuși, responsabil și stai acasă, pentru a-i proteja pe cei dragi.  Venim și noi în ajutorul tău, cu un tricou care să te consoleze, prin imprimeul lui amuzant și adaptat la acest Crăciun, "Stay Ho Ho Home".  #StaiAcasă și bucură-te de un imprimeu calitativ, rezistent, dar...

69,99 lei

Tricou damă Dear Santa

Tricou damă Dear Santa Oricât de bine încerci să ascunzi asta, tu știi cel mai bine cât de cuminte nu ai fost de fapt. Poartă tricoul cu imprimeu "Dear Santa, I can explain"; Poooaate Moș Crăciun va trece peste cât de naughty ai fost și va veni și Crăciunul ăsta pe la tine. Dacă nu, măcar te alegi cu un tricou super comod de Crăciun, pe care să-l porți de Sărbători, cu imprimeu rezistent și...

69,99 lei
Tricou bărbați Wu-Tang Crăciun
  • -10,00 lei
  • -10,00 lei

Tricou bărbați Wu-Tang Crăciun

Tricou alb de bărbați fabricat din material de bumbac, cu mânecă scurtă, realizat pe un tipar larg. A fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei formații Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei. Este adaptat la sărbătorile de iarnă, astfel că logo-ul este realizat pe un șablon cu motive de Crăciun.

89,99 lei 79,99 lei
Tricou bărbați Wu-Tang Cadouri Crăciun
  • -10,00 lei
  • -10,00 lei

Tricou bărbați Wu-Tang Cadouri Crăciun

Tricou alb de bărbați fabricat din material de bumbac, cu mânecă scurtă, realizat pe un tipar larg. A fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei formații Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei. Este adaptat la sărbătorile de iarnă, astfel că logo-ul este realizat pe un șablon cu motive de Crăciun, presărat cu cadouri.

89,99 lei 79,99 lei
Tricou bărbați Wu-Tang Motive Crăciun
  • -10,00 lei
  • -10,00 lei

Tricou bărbați Wu-Tang Motive Crăciun

Tricou alb de bărbați realizat din bumbac, cu mânecă scurtă, croit pe un tipar larg. A fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei formații Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei. Este adaptat la sărbătorile de iarnă, astfel că logo-ul este realizat pe un șablon cu motive de Crăciun.

89,99 lei 79,99 lei