Șosete înjurătoare Sunt 3 produse.

Filtre active

Șosete lungi F*ck off! albe Șosete lungi F*ck off! albe
  • Stoc epuizat

Șosete lungi F*ck off! albe

Șosete înjurătoare unisex cu imprimeu stilizat "f*ck off" direct în țesătură, realizate în 2 nuanțe contrastante. Aceste șosete cu caracter sunt ideale pentru zilele când nu ai chef de nimeni și accentuează perfect o ținută urbană. Sunt fabricate din material elastic de bumbac, fiind moi și foarte comode. Sunt potrivite pentru persoanele care se încadrează în măsurile 35 și 40.

19,99 lei
Șosete F*ck off! albe Șosete F*ck off! albe
  • Stoc epuizat

Șosete scurte F*ck off! albe

Șosete înjurătoare unisex cu imprimeu deasupra gleznei cu "f*ck off", direct în țesătură. Aceste șosete cu caracter sunt ideale pentru zilele când nu ai chef de nimeni. Sunt fabricate din material elastic de bumbac, fiind moi și foarte confortabile. Sunt potrivite pentru persoanele care se încadrează în măsurile 36 și 41.

14,99 lei
Șosete F*ck off! negre Șosete F*ck off! negre
  • Stoc epuizat

Șosete scurte F*ck off! negre

Șosete înjurătoare unisex cu imprimeu deasupra gleznei cu "f*ck off", direct în țesătură. Aceste șosete cu caracter sunt ideale pentru zilele când nu ai chef de nimeni. Sunt fabricate din material elastic de bumbac, fiind moi și foarte confortabile. Sunt potrivite pentru persoanele care se încadrează în măsurile 36 și 41.

14,99 lei