Important: 

URBAN WEB TREND S.R.L. NU deține stocuri fizice de marfă și niciun produs afișat pe site NU are un stoc fizic.

RETUR TRICOURI

Toate tricourile, sunt realizate doar LA COMANDĂ, pe dimensiunile și culorile alese de Client. Tricourile și imprimeurile tricourilor afișate pe site sunt doar cu titlul de prezentare, produsele fiind personalizate la un furnizor partener, după specificațiile alese de client. 
Astfel, tricourile de pe site se încadrează la produse personalizate, confecționate la cererea clientului, după specificațiile prezentate de consumator și/sau personalizate (culoare, imprimeu, mărime) NU pot fi returnate. 
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].” 
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c)-"Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: [...] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar [...]."

Excepție de la rândul de mai sus fac produsele primite cu defect sau care nu sunt conforme cu Comanda finală plasată de Client, caz în care URBAN WEB TREND S.R.L. își asumă responsabilitatea de a schimba produsul cu unul care nu prezintă defect sau cu returnarea sumei integrale plătite de Client, inclusiv a taxei de transport.

RETUR GENERAL

Celelalte produse de pe site, aflate în categoria de Accesorii, pot fi returnate conform legii în vigoare, în maximum 14 zile calendaristice de la primirea lor. 

În acest caz, plata transportului se va plăti, după caz:

- de către client (dacă returul se face pe motive precum: "nu îmi place materialul/țesătura", "m-am răzgândit, nu îl mai vreau", "nu mi se potrivește mărimea", "am ales greșit culoare/mărimea" și alte motive care nu reprezintă o eroare din parte StocUrban.ro).

- de către StocUrban.ro (dacă returul se face pe motive precum: produs defect, produs pătat, produs rupt, produs primit greșit, produs primit cu mărime sau culoare diferită față de cea din comandă, etc).

Returul Produselor. Returnarea Preţului şi taxelor de livrare

Clientul poate returna produsele doar în cazul prezentării unui motiv just și real, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Dacă decide returneze un produs, Clientul este obligat să anunțe Vânzătorul, cel târziu în cea de-a 14-a zi calendaristică, calculată de la data livrării coletului,  folosind datele de contact arătate la secțiunea "Contact" din Site.

În cazul retururilor, realizate cu îndeplinirea cerințelor de timp și de formă arătate mai sus, Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate, curate (fără însă să fi fost curatate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, în ambalajul în care au fost primite, în termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anunțarea deciziei de retragere, prin aceeași metodă de livrare folosită în momentul livrării comenzii.

În cazul în care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care să fie în stare corespunzătoare, întocmai ca Produsul.

Nu se acceptă returnarea produselor care, prin natura lor, inclusiv din rațiuni de igienă/sănătate publică, nu pot fi returnate, cum ar fi produse de lenjerie intimă, costume de baie, ciorapi, măști tubulare de față şi produse cosmetice desigilate.

În cazul în care Produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, Clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită Clientului de către Vânzător. Clientul este răspunzător pentru orice valoare diminuată a Produselor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării lor.

În termen de cel mult 14 zile de la data returnării Produselor şi accesoriilor acestora, în stare corespunzătoare, conform celor arătate în acești Termeni şi Condiții, Vânzătorul va restitui Clientului Prețul acestora astfel cum a fost încasat şi taxa de livrare plătită de Client Curierului pentru livrarea Produselor. În cazul în care nu a fost vorba de un produs defect sau eroare din partea Magazinului, sau dacă Clientul alege să păstreze anumite Produse şi să anuleze doar parțial Comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată.